Byggerådgivning

RIOS har 25 års erfaring med rådgivning inden for arkitekt- og ingeniørdiscipliner.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder 25 års erfaring med rådgivning inden for både arkitekt- og ingeniørdiscipliner og dækker således alle aspekter af en typisk renoveringssag. Renovering omfatter udvikling af taglejligheder, renovering af facader, tag, vinduer, kælder, vandinstallation. Kort sagt er vi specialister i renovering af den ældre boligmasse.

Bygningsrenovering

Står I som boligforening, administrator eller privat bygherre overfor en istandsættelse af jeres ejendom, varetager RIOS renoveringsprojektet fra start til slut.

RIOS er et engageret firma med en solid base i byggeteknik, der anvendes til kyndig rådgivning inden for bygherrerådgivning, projekterende arkitekt- og ingeniørarbejde samt projektstyring.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Få et uforpligtende møde og gratis gennemgang af ejendom. Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Byggerådgivning

Hvad indeholder projektet?

Vi er meget synlige gennem hele processen og er dagligt på byggepladsen, når projektet kræver det. Opgaverne løses i samspil med bygherre, entreprenør og rådgiver, da netop denne dialog er en vigtig parameter for succes i byggeprojektet.

Vores erfarne projektleder sørger for, at både tidsplan og økonomi overholdes, samt at der sker en løbende kvalitetssikring af det arbejde, der udføres.

Vores bistand ved renoveringsopgaver omfatter objektiv vurdering af ejendommen, oplæg til bestyrelse/byggeudvalg, budgetlægning, projektering, indhentning af tilbud fra 3-4 entreprenører, myndighedskontakt, tilsyn, kvalitetssikring, afleveringsforretning og udarbejdelse af byggeregnskab.

Tryghed under hele processen

Vi sikrer som jeres rådgiver, at renoveringen udføres korrekt, og at der er styring på både tidsplan og økonomi. Gennem de sidste 25 år har vi opbygget en væsentlig vidensdatabase omkring renovering, som kommer vores kunder til gode og sikrer, at kvalitet, æstetik og økonomi går op i en højere enhed.

Skal vi også hjælpe jer?