VVS-installation

Vi sørger for at ejendommens faldstammer, stigstrenge og øvrige installationer er i ordentlig stand.

Stigstrenge og faldstammer

VVS installationer er normalt ikke noget man giver mange tanker men når det ikke virker ordentligt kan det påvirke hverdagen utrolig meget.

Stigstrenge

Stigstrenge som ikke leverer varmt vand til armatur i køkken og bad eller til radiatoren er meget generende og bør løses hurtigst muligt – men hvordan?

Foreningen skal tage en evaluering af de samlede forhold og få en objektiv vurdering. Det nytter ikke noget at udskifte alle rør hvis problemet reelt er i varmecentralen eller omvendt. Som tommelfingerregel og ud fra vores erfaringer holder stigstrenge mellem ca. 60-75 år

Faldstammer

Vandafledning fra vaske, brusebad og toilet m.m. sker via faldstammer og igen er det ikke noget man giver mange tanker når det virker. En tolietfaldstamme i støbejern kan holde ca. 100 år og køkkenfaldstamme mindre p.g.a. af de kemikalier der kommer gennem afløbet. Det er tid til udskiftning når faldstammen får ”bumser” som er jernudposninger hvor det løber brunt vand ned fra. Faldstammen kan udskiftes partielt d.v.s. med en lejlighed af gangen eller for hele ejendommen og det er ca. 20-30% billigere at skifte hele faldstammen frem for partielt.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Få et uforpligtende møde og gratis gennemgang af ejendom. Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

VVS-installation

Skal vi også hjælpe jer?