Vinduer

Vi hjælper med renovering eller udskiftning af ejendommens vinduer.

Vinduer er en meget vigtig bygningsdel, som bør prioriteres højt

Vinduer i etageejendomme fra omkring århundredeskiftet er ofte af en trækvalitet og hårdhed, som ikke længere kan skaffes. Det er derfor vigtigt, før man går i gang med sit vinduesprojekt, at klarlægge, om vinduer skal skiftes eller renoveres.

Ved renovering eller udskiftning af ejendommens ældre vinduer kan der både opnås en økonomisk besparelse i form af et formindsket varmetab, en større indendørs komfort samt ingen omkostninger til vedligeholdelse de næste 7-10 år.

Er. f.eks. en ejendoms vinduer skiftet for ca. 25 år siden, var det desværre typisk for denne tidsperiode, at træet var af dårlig kvalitet. Ved en alder på 25 år begynder termoruderne at punktere, og en løbende proces med udskiftning må påregnes.

Moderne vinduer fremstilles heldigvis af god trækvalitet med energiruder.  Energiruder har gas i hulrum mellem glas og coatede overflader, der minimerer varmeudstråling. Derudover isolerer energiruder dobbelt så godt som konventionelle termoruder, hvilket bevirker, at varmetabet fra vinduerne halveres. Kuldenedfald fra vinduerne formindskes derfor betydeligt.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Få et uforpligtende møde og gratis gennemgang af ejendom. Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Vinduer

Gode links om vinduer

Koblede vinduer: https://boejsoe.dk/

Alu-trævinduer: https://velfac.dk/

Vinduer: https://idealcombi.dk 

Skal vi også hjælpe jer?