Kælder

Vi udbedrer fugtproblemer og hjælper med forebyggelse, så I undgår vandskader i fremtiden.

Fugt i kælderen?

Fugtproblemer kan have mange årsager - fx. høj grundvandsstand eller manglende fugtspærre.

Når fugten er et problem, anbefaler vi at begynde med en forundersøgelse, som skal beskrive tilstanden og vurdere omfang og eventuel årsag til fugtproblemerne. Resultatet af undersøgelsen beskriver vi i en tilstandsvurdering.

Tilstandsvurdering vil blandt andet klarlægge, om trækonstruktioner er udsat for angreb af råd og svamp, samt om fugtkilden er overfladevand, utætte ledninger eller grundvand.

Med en tilstandsvurdering i hånden vil du som ejer eller forening have det rette beslutningsgrundlag til at afgøre, hvorvidt der er behov for flere undersøgelser, eller hvad der skal til for at udbedre generne.

Vi kan også stå for det videre forløb - hvad enten der kræves flere undersøgelser eller styring af selve renoveringsprojektet.

Ring eller mail til os om fugtproblemerne i din ejendom og en beskrivelse af kælderens størrelse og anvendelsesformål. Så vil vi sende dig en pris på en tilstandsvurdering.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Få et uforpligtende møde og gratis gennemgang af ejendom. Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Kælder

"Det er vigtigt at reagere hurtigt på en vandskade i kælderen. Ellers risikeres der varige fugtskader, som kan udvikle sig til skimmelsvamp. Hvis din kælder ligger lavt i forhold til kloaksystemet, er du særlig udsat, når regnvandet vælter ned, og kloaksystemet overbelastes. Det bedste, du kan gøre som boligejer, er at gøre din kælder klar til perioder med stor risiko for skybrud. En generel forebyggelse vil i mange tilfælde kunne redde meget inventar"

Christian Langebæk Søndergard, indehaver af RIOS.

Skal vi også hjælpe jer?