Tag på Malmøgade

RIOS varetog opgaven fra start til slut og stod for projektring, myndighedsbehandling, byggestyring og kvalitetssikring. Den eksisterende tagkonstruktion blev fjernet, nye spær blev sat op og den nye tagkonstruktion blev fuldt isoleret.

Altan på gårdsiden samt tagterrasse med udsigt til "Kartoffelrækkerne". Ydermere blev der etableret Velux ovenlysvinduer, som bidrager med stort lysindfald.

Gulvene er lagt på specielle lydnedsættende isoleringsbatts. Sideløbende trækkes el- og vandforsyning. Køkken og bad/wc monteres. Når vægge og loft er færdigbehandlet males der overalt, således at lejligheden fremstår komplet nyopført.

Samlet byggetid: 5 måneder.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes.

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for få timer.

Referencer - Tag Malmøgade

”I forbindelse med udskiftning af ejendommens tag og etablering af ny lejlighed med salg for øje, valgte vi RIOS som byggeleder og samarbejdspartner. Det var et godt valg. Bestyrelsen og jeg fulgte byggeprocessen tæt og oplevede, at RIOS styrede alle faser af byggeriet på tilfredsstillende vis. Vi har været meget tilfredse med vores renoveringsprojekt, som blev gennemført uden ubehagelige overraskelser, hverken økonomisk eller byggeteknisk”

Ingerlise Jensen, formand for ejerforeningen.

Skal vi også hjælpe jer?